Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Αλλαγή σκυτάλης στην Προεδρία του Συνδέσμου

και το  
μήνυμα του νέου Προέδρου


  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, καθώς και τα μέλη του, χαιρετίζουμε την απόφαση του τέως Προέδρου κ.Λαβδή Δημήτριου, να παραιτηθεί από τη θέση του, λόγω της πρόθεσής του να είναι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. 
  Με την ενέργειά του αυτή επιβεβαίωσε περίτρανα την αντιστοιχία λόγων και έργων, το ήθος, την ευθύτητα και το χαρακτήρα που διακρίνει τους αποστράτους των Σ.Α. και την πάγια θέση του Συνδέσμου μας να πορευθεί πέρα και έξω από πολιτικά κόμματα και κομματικές διεργασίες, δείχνοντας σ’ όλους ότι παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους του Συνδέσμου για ανάπτυξη δεσμών φιλίας, αλληλεγγύη και αμοιβαία υποστήριξη και κάνουμε πράξη το “ισχύς εν τη ενώση”.
  Συνεπεία της παραιτήσεως του κ.Λαβδή Δημήτριου και σύμφωνα με το άρθρο 21,παρ.ε΄του καταστατικού, το Δ.Σ. εξέλεξε ομόφωνα εκ των μελών του, ως νέο Πρόεδρο τον κ.Μπάμιατζη Αντώνιο,
ο οποίος θα παραμείνει στη θέση αυτή έως την επόμενη τακτική Γενική Συνέλευση(Φεβρουάριο 2015).
  Ο κ.Μπάμιατζης επί τη αναλήψη των νέων του καθηκόντων , απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:
“Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες και φίλοι, σε μια δύσκολη στιγμή για τον Σύνδεσμό μας, ανέλαβα το καθήκον να πορευθώ από τη νέα μου θέση, μαζί με τους άξιους συναδέλφους και φίλους του Δ.Σ. και  να οδηγήσουμε με ηρεμία, διακριτικότητα και ευθύνη τον ιστορικό μας Σύνδεσμο στη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες νέου Δ.Σ..

  Μέσα από τις στήλες της εφημερίδας μας και την ηλεκτρονική μας σελίδα ‘’Λόγος ευθύνης”, επιθυμώ να καλέσω όλα τα μέλη μας, καθώς και να απευθύνω πρόσκληση εγγραφής στους απόστρατους που ακόμα δεν εντάχθηκαν στην οικογένεια του Συνδέσμου μας και λαμβάνουν γνώση της παρούσας, να πλαισιώσουν ενωμένοι το Σύνδεσμο και να στηρίξουν τη συνέχεια στη λαμπρή του πορεία.
  Είναι σημαντικό και προσδοκώ τη δυνατόν εντονότερη παρουσία σας στις εκδηλώσεις του Συνδέσμου και σας καλώ να συμμετέχετε οπωσδήποτε στην προσεχή Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ..

  Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου και σας εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ  ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2015”.