Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, έτους 2018

     Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018, στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας, η οποία ήταν και εκλογική.
   - Της Γενικής Συνέλευσης προηγήθηκε ενημερωτική εκδήλωση στο πλαίσιο της οποίας:
Ο Γεν.Γραμματέας κος Σαββίδης Στέργιος 
1) Ο Γεν.Γραμματέας κ.Σαββίδης Στέργιος αναφέρθηκε στη διαδικασία των αρχαιρεσιών, στις προσεχείς εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Συνδέσμου ή συμμετέχει ο Σύνδεσμος, καλώντας τα μέλη σε συμμετοχή, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο μειωμένο ενδιαφέρον των αποστράτων να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, καθώς και σε όσους δεν έχουν στις άμεσες προτεραιότητές τους, να ενταχθούν στους Συνδέσμους.
Ο Πρόεδρος κος Σακονίδης Γεώργιος
2) Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Συνδέσμου κ.Σακονίδης Γεώργιος καλωσόρισε τα μέλη και τους προσκεκλημένους και ανέλαβε το συντονισμό του β΄μέρους της εκδήλωσης, κατά το οποίο:
Η κα Κελεπούρη Βασιλική του  Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α.


α.- η Β΄Αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α.(συζύγων θανόντων), κα Κελεπούρη Βασιλική, απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και αναφέρθηκε στα προβλήματα που δημιούργησε ο νέος Νόμος για τις συντάξεις χηρείας και στους αγώνες του ΑΞ.Ι.Α. για την αποκατάσταση των αδικιών. 
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας(ΠΟΑΣΑ) κος Χριστακόπουλος Ευάγγελος
β.- Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελληνίου Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ.Χριστακόπουλο Ευάγγελο, τον Αντιπρόεδρο κ.Μπέττα Δημήτριο και τον Ταμία κ.Τσιβίκη Ηλία, η οποία ανταποκρίθηκε πρόθυμα στην πρόσκληση του Συνδέσμου μας, ανέπτυξε τα ισχύοντα πλέον επί του ασφαλιστικών, συνταξιοδοτικών θεμάτων και υγειονομικής περίθαλψης αποστράτων και δέχτηκαν ερωτήσεις οι οποίες απαντήθηκαν στο σύνολό τους. 
  - Ακολούθως και προκειμένου να γίνει η έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, ορίσθηκαν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας αυτής, θέσεις για τις οποίες ομόφωνα ορίσθηκαν αντίστοιχα οι κ.κ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ Παύλος και ΠΑΝΙΔΗΣ Κωνσταντίνος. 
    Ο Πρόεδρος της Γ.Σ. έδωσε το λόγο στον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ.Σακονίδη Γεώργιο, ο οποίος παρουσίασε το έργο του απερχόμενου Δ.Σ., συνδέοντας την επιτυχή του θητεία με τη διαχρονική θετική συμβολή των Δ.Σ. του Συνδέσμου μας στα θέματα που αφορούν στα μέλη μας, αλλά και σε όσα με πρωτοβουλία του Συνδέσμου μας υιοθετήθηκαν και υλοποιήθηκαν σε επίπεδο Ομοσπονδίας.
  Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον Πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ.Κουτρουμάνη Σπυρίδωνα, ο οποίος ανέγνωσε την "Έκθεση Διαχειριστικού Ελέγχου του έτους 2017" και το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης ενέκρινε το σύνολο των δαπανών και απάλλαξε ευθυνών το Δ.Σ..
    - Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 
    Ο Πρόεδρος της Γ.Σ. ζήτησε τον ορισμό της εφορευτικής επιτροπής, η οποία με ομόφωνη έγκριση των μελών, συγκροτήθηκε από τους κ.κ. Γούμενο Μιχαήλ, ως Πρόεδρο και τους Δημητριάδη Ανδρέα και Χουρτσίδη Ιωάννη ως μέλη. Η Εφορευτική Επιτροπή παρέλαβε το εκλογικό υλικό από τον Γραμματέα του Συνδέσμου και περαίωσε επιτυχώς τη διαδικασία, από την οποία προέκυψε η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 
    Από την καταμέτρηση των ψήφων αναδείχθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα κατά σειρά πλειοψηφίας:

Για τη θέση του Προέδρου

1.- ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Χρήστος
2.- ΛΑΦΤΣΙΔΗΣ Ιωάννης

Για τη θέση μέλους του Δ.Σ.

  1.- ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ Στέφανος
  2.- ΣΑΒΒΙΔΗΣ Στέργιος
  3.- ΜΠΑΜΙΑΤΖΗΣ Αντώνιος
  4.- ΠΟΥΛΑΔΑΚΗΣ Δημήτριος
  5.- ΝΤΟΜΑΖΗΣ Μαργαρίτης
  6.- ΚΕΛΕΠΟΥΡΑΣ Βασίλειος
  7.- ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Χρήστος
  8.- ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος
  9.- ΛΑΦΤΣΙΔΗΣ Ιωάννης
10.- ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Ιωάννης
11.- ΓΙΑΝΤΣΟΣ Ιωάννης

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

  1.- ΣΑΚΟΝΙΔΗΣ Γεώργιος
  2.- ΣΙΝΗΣ Νικόλαος
  3.- ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗΣ Νικόλαος

(Σχετικά με τη σύνθεση διαβάστε ==> ΕΔΩ)  

Σ.Σ.

Το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί είναι μια προσφορά του μέλους του Συνδέσμου μας ΟΚΟΥΤΖΙΟΓΛΟΥ Ιωάννη, τον οποίο κι ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κος Σακονίδης Γεώργιος












Ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας (ΠΟΑΣΑ) κος Μπέττας Δημήτριος

Ο Ταμίας της Ομοσπονδίας κος Τσιβίκης Ηλίας





Παρουσίαση των υποψηφίων για το νέο Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος της Εξ.Επιτρ. κος Κουτρουμάνης Σπυρίδων στο βήμα και εξ αριστερών οι κύριοι Πανίδης Κων/νος (Γραμματέας της Γ.Σ.) και Αντωνίου Παύλος (Πρόεδρος τη;ς Γ.Σ.)