Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Κοπή βασιλόπιτας Συνδέσμου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Συνδέσμου μας.
Σε μια σεμνή εκδήλωση, Ιερέας της Ι.Μ.Θεσσαλονίκης, ευλόγησε την πίτα και ακολούθως τα μέλη και οι καλεσμένοι που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους και με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αποφάσισε να απονείμει  στο πλαίσιο της εκδήλωσης δύο(2) τιμητικές πλακέτες. 
Την πρώτη στο μέλος του Συνδέσμου μας ΜΑΤΟ Κωνσταντίνο, "σε ένδειξη αναγνώρισης της πολυετούς παρουσίας και συνέπειάς του ως μέλος του Συνδέσμου"  ο οποίος όμως λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του(105 ετών) δεν μπόρεσε να παρευρεθεί κι έτσι θα μεταβεί αντιπροσωπεία στην οικεία του για την απονομή. 
Η δεύτερη απονεμήθηκε στον Αστυνόμο Α΄ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ Αναστάσιο, για την πολύτιμη προσφορά του στην ηλεκτρονική οργάνωση του Συνδέσμου. ( Ο κ.ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ υπηρετεί στην Υ.Ε.Ε.Β.Ε. ως Προϊστάμενος του Τμήματος Εξέτασης Ψηφιακών Πειστηρίων).
Οι τυχεροί της εκδήλωσης, ένας εκ των επισήμων προσκεκλημένων κι ένα μέλος του Συνδέσμου, που βρήκαν το "φλουρί" στο κομμάτι τους έλαβαν από μια εικόνα της Αγίας Ειρήνης. 
 Το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί είναι μια προσφορά του μέλους του Συνδέσμου μας ΟΚΟΥΤΖΙΟΓΛΟΥ Ιωάννη, τον οποίο κι ευχαριστούμε ιδιαίτερα.


Ο Γεν. Γραμματέας κ.Σαββίδης Στέργιος


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ.Σακονίδης Γεώργιος



Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κ.κ.Σαββίδης Στ., Παπανικολάου Δ., Ντομάζης Μαργ., Μπάμιατζης Αντ., Πουλαδάκης Δ. και Κελεπούρας Β.


Η απονομή στον Αστυνόμο Α΄ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ Αναστάσιο